Teambuildnig

MONSTER ROLLER

MONSTER ROLLER
Z robustnimi gorskimi skiroji, vse bolj poznanimi tudi pri nas, lahko zdrvite po pohorskih strminah ali se z njimi podate na nekoliko položnejše poti. Vozila Monster Roller s širokimi kolesi so posebej prirejena za vožnje po razgibanem terenu in se dobro obnesejo na različnih podlagah. Izposodite si jih lahko v ciljni areni Snežnega […]

ČUDOVITA PROVANSA

PROGRAM POTOVANJA:

DAN: Maribor-Ljubljana-Milano-Ventimiglia-Aix en Provence

Odhod avtobusa iz Maribora ob 00.30 uri. Vožnja v smeri Ljubljane, Fernetičev, po italijanski avtocesti do Milana, kamor bomo prispeli okrog 09. ure zjutraj. Sprehod po mestu in ogled glavnih znamenitosti: gledališče Scala, gotska katedrala, grad Sforzesco… Prosto za samostojna raziskovanja in morebitne nakupe. Okrog poldneva bomo Milano zapustili in […]

OTROŠKI PAINTBALL

 

Paintball je strateška športna igra s puškami – markerji, ki s pomočjo plina ali zraka izstreljujejo barvne kroglice, s katerimi se igralci izločajo iz igre, ter osvajajo nasprotnikov teritorij.

Zaščitna oprema je obvezna, zanjo poskrbi izvajalec.

Otroškega paintballa se lahko udeležijo otroci od 7 let starosti naprej.

 

Puške so pri otroškem paintballu prilagojene otrokom in imajo manjšo izstrelno […]

Terme Maribor – Pohorje

Hotel Arena****

Doživite udobje v naravi ob vznožju Mariborskega Pohorja.
Hotel Arena je hotel kategorije štirih zvezdic, umeščen na obronke Mariborskega Pohorja. Leži v neposredni bližini najdaljšega osvetljenega smučišča v tem delu sveta. Je kot ustvarjen za športnike, poslovneže, družine in tudi individualne goste, ki si želijo preživeti nekaj sproščujočih dni v osrčju narave. Hotel Arena […]

POHOR JET

Hitri ravninski deli, ostri zavoji ter drzni spusti v nepredvidljiva brezna

Proga PohorJET-a teče po Snežnem stadionu od Trikotne jase do ciljne arene Snežnega stadiona. Na start na Trikotno jaso vas popeljemo s sedežnico Radvanje, ki nudi lep razgled na Maribor, kar je seveda vključeno v PohorJET paket.

Proga ponuja noro kombinacijo sprintov, zavojev in spustov. […]

Apartmajski hiši Bona****

, , , , , , , , , , ,

Apartmajski hiši BONA**** se nahajata na 1050 metrov nadmorske višine, v naselju Bolfenk, oddaljeni  le 150 m od zgornje postaje gondolske vzpenjače in Bike parka Pohorje.

V apartmajskih hišah se nahaja  34 apartmajev za 2 do 8 oseb, umeščeni sta tik ob robu pohorskih gozdov,  smučarskih prog ter prog za Bike park.

Vsi apartmaji so luksuzno […]

PAINTBALL

Paintball je strateška igra osvajanja teritorija, kjer posamezniki postanejo eno – EKIPA. Zadetega nasprotnika ob strelu obarvate in izločite iz igre.
Preizkušanje v tej zanimivi igri vzpodbudi timski duh in željo po zmagi, ki se zgodi, ko osvojite nasprotnikov teritorij.                                 […]

POLET Z BALONOM

Balonarstvo je čista magija: meditativno, osvežujoče in poživljajoče enostavno!

Privoščite si polet čez vasi, gozdove, polja, jezera in reke ter uživajte v pomirjujočem pogledu. Tišino prekine samo občasen zvok gorilnika.

Splezajte v košaro in v nebo!
Cenik:

Po odrasli osebi 130 EUR

Popusti:

Naročilo za 2 osebi 240 EUR
Naročilo za 3 osebe 330 EUR
Otroci ( 10 do vključno 14 let) […]

KOLO & KAJAK

Zelena avantura Pohorje - Drava za člane vašega kolektiva….